top of page
Nieuwbouw Verbouw Advies Tekenwerk BouwConsult37 Koudekerke Vlissingen Woning

Tekeningen

Nieuwbouw Verbouw Advies Tekenwerk BouwC
Nieuwbouw Verbouw Advies Tekenwerk BouwC

Digitaliseren van bestaande tekeningen, ontwerpen, bestektekeningen, detailleringen, werktekeningen, productie tekeningen en 3D-visualisaties.

BouwConsult37 verzorgt het tekenen van ontwerpen, bouwkundige tekeningen, bestektekeningen en detailleringen, werktekeningen en 3D-visualisaties. Wij kunnen al het benodigde tekenwerk voor alle fasen van het bouwproces voor u maken. Van ontwerp- tot uitvoeringstekeningen. Maar ook het inmeten en digitaliseren van bestaande gebouwen, wanneer er geen bestaande/actuele tekeningen zijn.

Heeft u een bestaand gebouw en wilt u daar tekeningen van hebben, digitaal of geactualiseerd? U kunt geld en tijd besparen door zelf bij de gemeente of het lokale archief te informeren naar de meest recente vergunnings-/tekeningen, vaak kunt u tegen een bedrag een kopie mee krijgen die wij dan voor u digitaliseren en eventueel actualiseren.


De bestaande tekening moet gedigitaliseerd worden om een nieuw plan in te kunnen dienen, daarnaast is de tekening nodig om een goed en degelijk nieuw ontwerp te maken.

 

Onze medewerkers zijn deskundig op het gebied van het bouwbesluit en planologische  en overige wet- regelgeving/eisen.

bottom of page